, ,

U bene Krenaria e SHQIPËRISË

I SWEEEP  USA (TEKSAS) NË OLIMPIADËN NDËRKOMBËTARE TË FIZIKËS KU…

Panairi Shkencor në Medresenë e Tiranës (FOTO LAJM)

Medreseja e Tiranës në vazhdën e traditave të bukura të…

Panair shkencor 2012 - KAVAJE (FOTO LAJM)

Medreseja  Hafiz Ali Korça  zhvilloi një panair shkencor…
,

OLIMPIADA SHKENCORE (FOTO LAJM)

Sot me datë 21 Prill 2012 ne shkollën tonë është zhvilluar…

Java e Biologjisë (FOTO LAJM)

Një prej javeve të lëndëve shkencore është edhe java e…

VIZITA E MEDRESESE SE TIRANES NE AMBASADEN AMERIKANE (FOTO LAJM)

Ne date 11 prill 2012, nje grup nxenesish bashke me drejtoret…

Java e Gjeografise

Data 19-23 Mars 2012 ishte java e historise, gjeografise dhe…

Seminar Trajnimi

Fondacioni "SEMA" ne bashkepunim me universitetin "BEDER" organizoi…