Dita Pi

Ashtu si dhe vete Pi qe perfaqson numrin 3,14….dhe ne po ne…

Kryeministri Sali Berisha dhe Kryetarja e parlamentit Jozefina Topalli vizitojne stadin tone ne panajirin e veres.

Festa e veres e cila si çdo vit organizohet ne qytetin e Elbasanit…

Javën e matematikës

  Edhe atje ku mbreterojne numrat,  nuk mungon madheshtia…

Feste e madhe ne Medresene e Tiranes

7 Marsi, çdo here troket dhe zgjon ne zemrat tona urimet, mirenjohjen,…

24.02.2012 - Ndarja e ndihmave ne qytezën "Lozhan"

Ndalesa e dytë e Fushatës së Ndihmës do të ishte Komuna…

Aktivitetet E Ditelindjes Se Profetit (s.a.v)

Ditën e premte më 17 shkurt në shkollën tonë u mbajt një…

Konkurs

Më 2 Shkurt 2012 me rastin e Ditëlindjes së Profetit Muhammed…

Aktivitetet E Ditelindjes Se Profetit (s.a.v)

Ne kuadrin e ditelindjes se profetit “Muhammed (s.a.v)” shkolla…

Java e teknologjise Medreseja e Cerrikut

Gjate programit u shfaqen per nxenesit e dhe video te ndryshme…