Gara e Raketave Me Uje

Duke formuar numrin njeqind qe simbolizonti dhe vitet e pavarsis, te gjith nxenesit dhe mesuesit u kenaqen pa mase, me pas programi vazhdoi me garen e raketave me uje per klasat e 11.ta.