Gëzuar dhe përshumvjet Kurban Bajramin 15.10.2013 (Medreseja e Beratit)

Festa e Kurban Bajramit ashtu si në cdo vend të shqipërisë u festua edhe në qytetin e Beratit. Si traditë e përhershme, të gjithë besimtarët musliman u mblodhën në xhaminë mbret për të falur namazin e Bajramit. Pas faljes, medreseja e qytetit shpërndau mish të përgatitur për besimtarët.
Gëzuar dhe përshumvjet Bajramin. Sjellt begati dhe mirësi kudo që të ndodheni.

berat (1)

berat (7) berat (8) berat (9) berat (10) berat (11) berat (12) berat (13) berat (14) berat (15) berat (16) berat (17) berat (18) berat (19)