Hapja e vitit shkollor 2015-2016 tek medrese ” LIRIA ” Elbasan

Në Medresenë e Elbasanit ” LIRIA ” u zhvillua ceremonia e hapjes së vitit të ri shkollor 2015-2016. Të pranishëm ishin ,mësues , prindër, nxënës e të ftuar.

Në fjalën e tij, drejtori i Medresesë “LIRIA” z. Yakup Sahin shprehu urimet më të sinqerta për vitin e ri shkollor dhe garantoi se Medreseja e Elbasanit do të vazhdojë të jetë e fokusuar në cilësi dhe disiplinë.

Nxënësit e shkollës morrën pjesë në një koktejl të organizuar nga shkolla. Medreseja e Elbasanit uron gjithë mësuesit dhe nxësësit, vecanërisht ata që ulen për herë të parë në banka por edhe ata që japin për herë të parë mësim, një vit të mbarë dhe të hareshëm !

Hapja e vitit shkollor 2015-2016 tek medrese  LIRIA  Elbasan (1) Hapja e vitit shkollor 2015-2016 tek medrese  LIRIA  Elbasan (2) Hapja e vitit shkollor 2015-2016 tek medrese  LIRIA  Elbasan (3)