Hidhën fidanët e parë për vitin 2014-2015

Nga data 08.09.2014 deri më datë 10.09.2014 – Medreseja e Korçës organizoi kursin e orientacionit i cili zgjati tre ditë.
Kursi kishte për qëllim orientimin dhe njohjen e nxënësve me programin mësimor dhe ambientin e shkollës, gjithashtu u organizuan edhe aktivitete relaksuese. Në fund të kursit u organizua edhe një takim me prindërit e nxënësve. Medreseja e Korçës iu uron një vit të mbarë të gjithë nxënësve.

Hidhën fidanët e parë për vitin  (1)Hidhën fidanët e parë për vitin  (4) Hidhën fidanët e parë për vitin  (6) Hidhën fidanët e parë për vitin  (11) Hidhën fidanët e parë për vitin  (12) Hidhën fidanët e parë për vitin  (13)