Hidhën fidanët e parë për vitin 2014-2015

Medreseja e Beratit, organizoi programin orientues për klasat e 10’ta. Qëllimi i programit ishte, që nxënësit të njihen me shokët dhe me stafin e Medresesë. Në fund të programit u përgatit një drekë e veçantë në ambjentet e konviktit.
Medreseja e Beratit iu uron nxënësve një vit sa më të mbarë…

Hidhen fidanet e pare per vitin 2014-2015 (8) Hidhen fidanet e pare per vitin 2014-2015 (7) Hidhen fidanet e pare per vitin 2014-2015 (4) Hidhen fidanet e pare per vitin 2014-2015 (3)