Ceremonia e Dhenies se Titullit ‘Qytetar Nderi’

Keshilli Bashkiak i Bashkise Korçe ka nderuar me titullin ‘Qytetar Nderi i Qytetit Korçe’ ish drejtorin e Medresese se Korces, z.Ömer Çalış. Ceremonia e dhenies se ketij titulli u zhvillua dje me date 19.12.2013 ne ambjentet e Medresese se Korçes. Nderuan me pjesemarjen e tyre prefekti i Korçes z.Ardit Konomi, Kryetari i Bashkise z.Sotiraq Filo. Gjithashtu ne ceremoni moren pjese perfaqesues te tjere te politikes dhe fese, miq te z.Ömer dhe dashamires te shumte. Te gjithe folesit falenderuan z.Ömer per punen e tij dhe te shkolles ne qytetin e Korces. Ata theksuan se titulli i dhene ishte me se i merituar.
Ne fund te ceremonise Medreseja e Korçës shtroi edhe nje darke per te ftuarit.