Iftar me besimtarët e qytetit të Beratit

Muaji i bekuar i Ramazanit me iftaret e tij erdhi edhe në qytetin e Beratit. Në këtë muaj të bekuar i cili i bashkon të gjithë myslimanët me njëri-tjetrin. Në këtë muaj të bekuar, në të cilin nuk bëhet dallim midis të pasurit dhe të varfërit, midis të dobëtit dhe të fuqishmit sepse muaji i Ramazanit është muaji i dashurisë, i dhembshurisë, i barazisë dhe i vëllazërisë. Në këtë muaj të bekuar medreseja e Beratit ka filluar te shtroj disa iftare për gjate muajit te Ramazanit. Në iftarin ditës se pare morrën pjesë xhematët e xhamive të qytetit të kryesuar prej myftiut dhe prej imamëve përkatës të xhamive.

Iftar me besimtaret e qytetit te Beratit  (2)