İftar Me Drejtorët E Shkollave 9-Të Vjeçare Berat

Tashme ashtu siç eshte bere tradite, iftaret po vaxhdojne ne medresene e Beratit. Kete dite Medreseja e Beratit ka shtruar iftare edhe për drejtorët e shkollave  9-të vjeçare dhe shkollat e mesme të qytetit.

 

IMG_4327-600x400 IMG_4328-600x400