Iftar me drejtues institucionesh

Medreseja e Korces, sikurse eshte bere tradite ndervite, organizoi iftarin ku moren pjese
drejtues te institucioneve lokale, vendore, kulteve fetare, biznesmen, njeres te medjas etj.
Folesit vune theksin ne rendesine e muajit te ramazanit, tolerancen fetare si dhe rolin
qe ka luajtur Medreseja ne qarkun e Korces ne organizimin e evinimenteve te tilla.

ramazan (2) ramazan (3) ramazan (1)ramazan (4) ramazan (5) ramazan (6) ramazan (7) ramazan (8) ramazan (9) ramazan (10) ramazan (11) ramazan (12) ramazan (13) ramazan (14)