Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore

Medreseja e Beratit ka shtruar iftarin e radhës me DAR Berat dhe drejtues të institucioneve shkollore të Beratit.
Drejtori i Medresesë së Beratit, z. Ilyas Karagoz, u uroi të pranishmëve mirëseardhjen duke u lutur që Ramazani i këtij viti të sjellë më shumë begati, paqe e mirësi në mesin e shqiptarëve.
Drejtori i DAR Berat z. Selman Hodaj, pasi uroi për muajin e shenjtë të Ramazanit, falenderoi Medresene e Beratit per këtë iftar dhe theksoi rëndësinë e harmonisë fetare në qytetin e Beratit.

Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (1) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (2) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (3) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (4) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (5) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (6) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (7) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (8) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (9) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (10) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (11) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (12) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (13) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (14) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (15) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (16) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (17) Iftar me Drejtuesit e Institucioneve Shkollore (18)