Iftar me Efektivet e Policise

Shkolla jone medreseja e Elbasanit shtroi nje iftar ku ishin te ftuar efektive dhe punonjes te komisariatit te Policise se rrethit te elbasanit. Ne kete iftar te shtruar me rastin e muajit te Ramazanit u percoll fryma e bujarise, ndihmeses solidaritetit dhe unitetit.

Iftar me Efektivet e Policise (1) Iftar me Efektivet e Policise (2) Iftar me Efektivet e Policise (3) Iftar me Efektivet e Policise (4) Iftar me Efektivet e Policise (5) Iftar me Efektivet e Policise (6)