İftar Me Kryetarin E Bashkisë Dhe Punonjësit E Saj

Medreseja e Beratit sot pati te ftuar ne mbremjen e iftarit Kryetarin e Bashkise z. Fadil Nasufi dhe punonjësit e bashkisë së Beratit. Z. Fadil Nasufi pasi falenderoi drejtorin e Medresese, i uroi te gjithe besimtareve te Beratit nje muaj te begatshem dhe me agjerim te lehte.

 

IMG_4340-600x400 IMG_4361-600x400 IMG_4364-600x400 IMG_4367-600x400