Iftar me Ministren e Arsimit dhe Sportit Znj. Lindita Nikolla

Në vazhdën e traditës së bukur të afirmuar tashmë në Medresenë e Tiranës, më datë 23 Korrik u shtrua një iftar për stafin e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit.

Në këtë iftar na nderuan me pjesëmarrjen e tyre: Ministrja e Arsimit dhe Sportit Znj. Lindita Nikolla, Zv. Ministri i Arsimit dhe Sportit Z. Rauf Demiraj, Drejtoresha e Drejtorisë së Arsimit Parauniversitar pranë kësaj ministrie Znj. Zamira Gjini, pjestarë të kabinenit të kësaj ministrie dhe stafi i saj.

Në fjalën përshëndetëse të mbajtur nga Ministrja e Arsimit dhe Sportit u theksua toleranca fetare ne vend dhe mbështetja për një arsim sa më cilësor, ndërsa drejtori i shkollës Z. Omer Calis theksoi domethënien dhe mesazhin që përcjell muaji i bekuar i Ramazanit.

Iftar me ministren e arsimit (1) Iftar me ministren e arsimit (2) Iftar me ministren e arsimit (3) Iftar me ministren e arsimit (4) Iftar me ministren e arsimit (5) Iftar me ministren e arsimit (6) Iftar me ministren e arsimit (7) Iftar me ministren e arsimit (8) Iftar me ministren e arsimit (9) Iftar me ministren e arsimit (10) Iftar me ministren e arsimit (11) Iftar me ministren e arsimit (12) Iftar me ministren e arsimit (13) Iftar me ministren e arsimit (14)