Iftar me Personalitete te Elbasanit

Me rastin e muajit te Ramazanit shkolla jone vijoi zinxhirin e iftareve duke shtruar nje iftar ku ishin te ftuar prefekti, nenkryetari I bashkise dhe shume kryetare te komunave te rrethit te elbasanit. Ne kete iftar u dha mesazhi I frymes se bujarise,  paqes dhe solidaritetit.

Iftar me Personalitete te Elbasanit (1) Iftar me Personalitete te Elbasanit (2) Iftar me Personalitete te Elbasanit (3)