Iftar me stafin e shkolles dhe te ftuar te tjere

Me rastin e muajit te madherishem te ramzanit Medreseja e Korces ka organizuar iftare me te ftuar te ndryshem si dhe me stafin e shkolles sone.

ramazan (1) ramazan (2) ramazan (3) ramazan (4) ramazan (5) ramazan (6) ramazan (7) ramazan (8) ramazan (9) ramazan (10)