Iftar në ambientet e Medresesë

Në datën 17 Korrik u organizua një iftar në bashkëpunim të Komunitetit Musliman të Shqipërisë me Fondacionin SEMA në ambientet e Medresesë së Tiranës. Në iftar ishin të ftuar rreth 300 banorë të zonës përreth. Përpara hapjes së iftarit u dha një shfaqje e shkurtër nga nxënësit e Medresesë. Programi filloi me leximin e Kur’anit Famëlartë dhe vazhdoi me disa ilahi te kënduara nga kori. Në perfundim u falenderuan të ftuarit për pjesmarrjen dhe u urua nje agjerim sa me i lehte dhe nje Ramazan i begatë. Me thirrjen e ezanit filloi iftari dhe u shpreh dëshira për takime dhe iftare te tjera të tilla.

ramazan (14) ramazan (1) ramazan (13) ramazan (12) ramazan (11) ramazan (10) ramazan (9) ramazan (8) ramazan (7) ramazan (6) ramazan (5) ramazan (4) ramazan (3) ramazan (2)

ramazan (1) ramazan (2) ramazan (3) ramazan (4) ramazan (5) ramazan (6) ramazan (7) ramazan (8) ramazan (9) ramazan (10) ramazan (11)