İftar Për Besimtarët E Qytetit Të Beratit

Muaji i bekuar i Ramazanit me iftaret e tij erdhi edhe në qytetin e Beratit. Në këtë muaj të bekuar i cili i bashkon të gjithë muslimanët me njëri-tjetrin. Në këtë muaj të bekuar, në të cilin nuk bëhet dallim midis të pasurit dhe të varfërit, midis të dobëtit dhe të fuqishmit sepse  muaji i Ramazanit është muaji i dashurisë, i dhembshurisë, i barazisë dhe i vëllazërisë.  Në këtë muaj të bekuar medreseja e Beratit ka filluar te shtroj disa iftare për gjate muajit te Ramazanit. Në iftarine dites se pare morrën pjesë xhematet e xhamive të qytetit të kryesuar prej myftiut dhe prej imamëve përkatës të xhamive.

IMG_4315-600x400 IMG_4316-600x400 IMG_4317-600x400 IMG_4318-600x400 IMG_4319-600x400