İftar Për Besimtarët E Qytetit Të Cerrik Dhe Elbasan

Muaji i bekuar i Ramazanit me iftaret e tij erdhi edhe në qytetin e Cerrik dhe Elbasan. Në këtë muaj të bekuar i cili i bashkon të gjithë muslimanët me njëri-tjetrin. Në këtë muaj të bekuar, në të cilin nuk bëhet dallim midis të pasurit dhe të varfërit, midis të dobëtit dhe të fuqishmit sepse  muaji i Ramazanit është muaji i dashurisë, i dhembshurisë, i barazisë dhe i vëllazërisë.  Në këtë muaj të bekuar medreseja e LIRIA Cerrik ka filluar te shtroj disa iftare për gjate muajit te Ramazanit. Në iftarine dites se pare morrën pjesë xhematet e xhamive të qytetit të kryesuar.

ramazan (4)ramazan (3)ramazan (2)ramazan (1)