Iftarët e Medresesë

Gjatë këtij muaji të bekuar të Ramazanit, Medreseja e Tiranës vazhdon traditën e saj në shtrimin e iftarevë te shumtë. Gjatë këtij muaji janë shtruar iftare për xhematin e xhamisë së Ethem Beut, për xhematin e xhamisë së Medresesë si dhe për Imamët dhe Myezinët e Tiranës.

Iftaret e Medresese (1) Iftaret e Medresese (2) Iftaret e Medresese (3) Iftaret e Medresese (6) Iftaret e Medresese (10) Iftaret e Medresese 9) (1) Iftaret e Medresese 9) (2) Iftaret e Medresese 9) (3)