Iftaret e Ramazanit

Me rastin e muajit të shejtë të Ramazanit Medreseja e Korҫës organizoi iftarin e parë në vazhën e iftareve në hapësirat e Medresesë. Në një atmosferë komode dhe të ngrohtë shoqërore ishin të ftuar shumë personalitete të shquara dhe të njohur të rrethit të Korҫës. Fjalë përshëndetëse në këtë takim pati mundësi të mbajë ish presidenti Alfred Moisiu, myftiu i Korҫës Qazim Muҫi, nënkryetari i Kishës Ortodokse İlia Kotnani, kryetari i Bashkis së Korҫës Sotiraq Filo, gjithashtu për të përshëndetur të ftuarit dhe për të falenderuar ata fjalën përmbyllse e mbajti drejtori i Medreses së Korҫës Sami Ikiz.

Iftaret e Ramazanit (1) Iftaret e Ramazanit (2) Iftaret e Ramazanit (3) Iftaret e Ramazanit (4) Iftaret e Ramazanit (5) Iftaret e Ramazanit (7) Iftaret e Ramazanit (8) Iftaret e Ramazanit (9) Iftaret e Ramazanit (10) Iftaret e Ramazanit (11) Iftaret e Ramazanit (12)