Iftaret E Ramazanit

Muaji I ramazanit erdhi edhe për këtë vit.Sikurse edhe vite të kaluara një traditë e bukur vazhdon ajo e shtrimit të iftareve për besimtarët e respektuar të qytetit të Kavajës.Iftarin e parë dhe jo rastësisht e nisëm me besimtarët e një xhamie të dashur për ne e cila për traditë quhet “Xhamia e Tezes”.

Besimtarë të të gjitha moshave nga fëmijët e deri në të moshuar mbushin përditë ambjentet e xhamisë në çdo namaz të ditës.Sot na nderuan me pjesmarrjen e tyre në këtë iftar i cili nuk do të jetë i fundit sepse një muaj i nxehtë por me mirësi të shumta nga ana e Allahut dhe me iftare të tjera na pret.

DSC01558DSC01560DSC01561DSC01562DSC01565DSC01566DSC01568DSC01571