Vizite ne Bashkine Elbasan

Sot drejtori i shkolles z. Yakup Şahin se bashku me disa nxenes vizituan kryetarin e bashkise z. Qazim Sejdini. Drejtori
falenderoi edhe njehere kryetarin e bashkise se Elbasanit per kontributin e vecante ne hapjen e shkolles Liria ne
kete qytet. Nga ana e tij kryetari i bashkise z. Sejdini falenderoi shkollen Liria per kontributet qe i ka dhene
qytetit te Elbasanit dhe theksoi se do ta mbeshtese medresene gjithmone ne te ardhmen. Nxenesi jone Kadri Bedhija i
dhuroi kryetarit te bashkise pikturen e shkolles aktuele te pikturuar nga ai vete…

 

988402_670352226319390_1606762370_n 1471103_670352149652731_336808656_n 1472951_670351909652755_1487862475_n 1476227_670351952986084_2136851242_n 1476489_670351652986114_1171205335_n 1515027_670352109652735_241700034_n 1521731_670351642986115_1855075120_n 1525664_670351596319453_524946449_n