Java e Anglishtes në Medresenë e Tiranës

Që prej ditës së hënë në ambjentet e Medresesë së Tiranës po përjetohet një atmosferë krejt ndryshe nga ditët e zakonshme. Kjo për shkak të javës së anglishtes që është organizuar nga mësuesit e kësaj lënde dhe nxënësit e shkollës.

Një nga të vecantat e kësaj jave ishte edhe vizita që bëri z. Nicholas Cannon ambasadori i Britanisë së Madhe në shkollën tonë. Z. Cannon mori pjesë në programin e organizuar enkas për këtë javë. Në program u recituan poezi, u vendos në skenë një skec si dhe u kënduan këngë në gjuhën angleze. Z. Cannon fjalën e tij përshëndetëse e përqëndroi në tre pika kryesore, si demokracia dhe liria, toleranca dhe harmonia ndërfetare dhe historiku i gjuhës angleze.

Në fund z. Cannon së bashku me të ftuarit e tjerë shëtitën punimet e nxënësve që kishin përgatitur enkas për këtë javë.

JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (1) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (2) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (5) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (6) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (7) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (8) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (9) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (10) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (11) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (12) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (13) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (14) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (15) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (17) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (18) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (19) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (20) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (21) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (22) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (23) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (24) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (25) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (26) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (27) JAVA E ANGLISHTES NE MEDRESENE E TIRANES (29)