Java e anglishtes, program klasat e 12-A/B

Siç është traditë në shkollën tonë cdo lënde i kushtohet një javë në të cilën në të gjithë shkollën krijohet atmosfera e asaj lënde. Këtë jave ishte, java e anglishtes. Në fund të kësaj jave, ditën e premte nxënësit e klasave të 12-A/B organizuan një program.  Të pranishëm ishin  mësues të lëndëve te ndryshme  si dhe nxënës nga klasat e tjera. Programi filloi me leximin e Kur’anit Famëlart. Më pas vazhdoi me skeçe,  debate të përgatitura bukur nga nxënësit.  Nga ky program mbeten të kënaqur  të gjithë pjesemarrësit. Duke falenderuar nxënësit e klasës së 12A/B për performancën e tyre urojmë dhe shpresojmë që programe të tilla të organizohen edhe në javët  në vazhdim.

Java_e_anglishtes_program (1) Java_e_anglishtes_program (3) Java_e_anglishtes_program (4) Java_e_anglishtes_program (5) Java_e_anglishtes_program (7)