Java e Anglishtës ( Welcome to the English Week ) 13.12.2013

Edhe këtë vit në shkollën tonë u organizua Java e Gjuhës Angleze. Gjatë kësaj jave nxënësit përgatitën postera të ndryshme në lidhje me vëndet anglishtfolëse, morën pjesë në kuice dhe në gjëegjëza të ndryshme (të gjitha keto në gjuhën angleze).
Ditën e enjte u zhvillua dhe konkursi final midis klasave të 10ta. Ndërsa nxënësit e klasave të 11ta, të ndarë në grupe, kishin përgatitur video në te cilat shfaqeshin duke biseduar rreth tematikave të ndryshme. Në fund të programit u shpall videoja më e mire e grupit të pare në klasën 11A.

579698_564130610328998_1798905751_n 960272_564130990328960_1127398769_n 1460107_564131026995623_1789241212_n 1463022_564130696995656_609782556_n 1493247_564130750328984_494930955_n 1497744_564130620328997_1505659691_n 1512421_564131106995615_1160241873_n 1513332_564130676995658_1019502751_n 1519062_564130700328989_823298075_n 1525657_564130773662315_1753702440_n