Java e Anglishtes

Me rastin e javës së anglishtes shkolla H. Ali Korça organizoi një program. U ftuan nxënësit e shkollës 9-vjeçare Mehmet Babamusta si dhe mësuesit. Programi u organizua nga mësuesit dhe nxënësit e shkollës ku u recituan vjersha, këngë dhe pjesë teatrale.

Java e Anglishtes (3) Java e Anglishtes (4) Java e Anglishtes (5) Java e Anglishtes (7)

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *