Java e Arabishtes (Foto Lajme)

Me rastin e javës së arabishtes nxënësit e shkollës sonë përgatitën projekte të ndryshme dhe aktivitete.

Java e Arabishtes (1) Java e Arabishtes (2) Java e Arabishtes (3) Java e Arabishtes (4) Java e Arabishtes (5) Java e Arabishtes (6) Java e Arabishtes (7) Java e Arabishtes (8) Java e Arabishtes (9)

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *