Java E Arabishtës

Me qe kete jave eshte ditelindja e Krenarise se Njerezimit, profetit Muhammed (s.a.s), ne shkollen tone u zhvillua java e arabishtes. Si çdo vit, ne shkollen tone organizohen per secilen lende nga nje jave e asaj lende, dhe kete vit u startua me lenden e gjuhes arabe.

Nen perkujdesjen e mesuesit te arabishtes u arrit te realizohej nje program i plotesuar ne te gjitha drejtimet. E gjithe java e trete e janarit, ne Medresene e Beratit fliste aq bukur me gjuhen e arabishtes .

Ne hollin e shkolles u vendosen projekte te ndryshme te pergatitur nga nxenesit e shkolles. Programi ishte argetues duke pasur ne brendesine e tij kenge, vjersha, humor dhe imitime por me mesazhet qe jepeshin gjate programit ishte ne te njejten kohe mesimdhenes.

Ne fund te programit u zhvillua edhe nje konkurs mes klasave te 11’ta.

Ky program i mrekullueshem i le vendit aktivitete te tjera qe Medreseja e Beratit garanton se i dhuron.

Nga medreseja e Beratit