Java e Biologjise në Medresenë e Korçës

Javën e kaluar medreseja e Korçës organizoi javën për lëndën e Biologjisë. Gjatë kësaj jave në ambientet e shkollës u paraqitën projekte të ndryshme të realizuara nga nxënësit. Shkolla ishte organizuar me grupe ekspertësh në fusha të ndryshme si stomatologji, okulistikë dhe degë të tjera. Nxënësit kësaj radhë në rolin e ekspertëve të këtyre fushave bënë loJëra konkurse dhe teste të ndryshme dhe dhanë gjithashtu këshilla për kujdesin e dhëmbëve syve dhe kujdesin me ushqyerjen. Java u finalizua me një program artistik në lidhje me lëndën e Biologjisë që u zhvillua në sallën e konferencave.

Java e Biologjise ne Medresene e Korces (1) Java e Biologjise ne Medresene e Korces (2) Java e Biologjise ne Medresene e Korces (3)  Java e Biologjise ne Medresene e Korces (5) Java e Biologjise ne Medresene e Korces (6) Java e Biologjise ne Medresene e Korces (7)