Java e gjeografise ne Medresene e Tiranes

Kur përmendet fjala “Gjeografi”të vijnë në mendje vetëm male, fusha,kodra ,lumenj, lartesi te ndryshme etj.

Për ta bërë këtë lëndë sa më të dashur dhe zbavitëse për nxënësit, shkolla jonë organizoi një aktivitet të titulluar “Java e Gjeografise”.

Kjo jave ishte e mbushur me aktivitete te ndryshme, nder te cilat ishte edhe organizimi i nje mini panairi me sende me vlere kulturore te vendit tone.
Te gjitha keto objekte me vlere kulturore u sollen nga vete nxenesit e medresese.

Ky ishte nje motivim per nxenesit e kesaj shkolle qe programe akoma me te bukura te zhvillohen ne ditet ne vijim.

DSC_0243 DSC_0245 DSC_0246 DSC_0250 DSC_0251 DSC_0253 DSC_0254 DSC_0256 DSC_0257 DSC_0261 DSC_0265