“Java e Kimisë” në Medresenë e Korçës

“Java e Kimisë” në Medresenë e Korçës kaloi me eksperimente argëtuese, konkurse dhe aktivitete të ndryshme interesante. Mësuesi i kimisë Necmettin Dag falenderon pjesmarrësit.

Java e Kimise ne Medresene e Korcss (5) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (6) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (7) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (8) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (9) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (10) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (11) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (12) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (13) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (14) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (15) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (16) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (17) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (18) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (1) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (2) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (3) Java e Kimise ne Medresene e Korcss (4)

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *