Java e teknologjise Medreseja e Cerrikut

Gjate programit u shfaqen per nxenesit e dhe video te ndryshme ne lidhje ne krijimin e teknologjise dhe teknologjine qe ka ardhur deri ne ditet e sotme. Videot u ndoqen me interest te madh nga nxenesit e pranishem te cileve ju percoll nje mesazh I rendesishem ne lidhje me teknologjine dhe perdorimin e saj.

Ne fillim te programit u be edhe nje demostrim se si te formatohet nje kompiuter me programin ”WINDOWS 7”. Nxenesit moren iden kryesore me ane te shembullit te paraqitur me videoprojektor.

Nje risi tjeter e programit te organizuar ishte edhe konkursi per foton me te bukur te modifikuar me photoshop. Krijimet dhe prurjet e nxenesve ishin nga me kreativet dhe interesantet. Fotot u paraqiten perpara te gjitheve dhe juria e perbere nga 5 mesues me ane te gjykimit dhe votimit personal shpallen edhe fototgrafine fituese. Skuadres fituese dhe nxenesit me foton e modifikuar me te mire ju dhane dhurata simbolike si shprehje e mirenjohjes per pershkushtimin dhe nivelin e paraqitur ne konkurs