Java e Turqishtës në Medresenë e Cerrikut

Pergatitja e Projekteve

Nxenesit e shkolles bene projekte shume te kualifikuara duke punuar per ore te tera .

Nxenesit kane pershtypje shume te mira duke punuar ne grup .

Projektet e shfaqura

Projektet e lendes se turqishtes te cilat u punuan per ore te tera u varen neper muret e

shkolles diten e hene. Nxenesit te cileve ju lexohej gezimi nga syte, dhane poza te ndryshme .

Nata e turqishtes

Java e turqishtes e cila u pershkrua nga aktivitete te ndryshme perfundoi me naten e turqishtes.

Ne kete nate u  prezantuan dhe olimpiadat e turqishtes .

Ne kete nate u be edhe konkursi, ne te cilen nxenesit shfaqen talentin e tyre .

Pas nje konkursi te forte grupi qe fitoi u pergezua me dhurata.