Java e Turqishtes!

Në shkollën tonë u organizua java e Turqishtes e cila përbante brenda saj kishte një larmi projektesh në lidhje me gjuhën dhe traditën Turke. Nxënësit mes tyre organizuan lojra të ndryshme të cilat në thelbin e tyre përmbanin matjen e dijes që ata kanë fituar mbi gjuhen turke. Njëra prej lojrave ishte edhe loja e emëruar kızma birader `mos u nxeh vella`. Ashtu si në çdo lënd tjetër, u organizuan konkurse në mesin e klasave 10A dhe 10B. Pyetjet e këtij konkursi u përzgjodhën nga libri i mësimit që ata punojnë.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC