Jemi dhe ne

Më datë 25.05.2014 nxënëset e klasave të 10-C/D në bashkëpunim me Ambasadën e ShBA-se në Tiranë, organizuan një program me temë “Jemi dhe NE”.  Në këtë program nxënëset e këtyre klasave prezantuan disa projekte të tyre.

Ndër temat e trajtuara ishte edhe  dhembshuria ndaj jetimëve. Për një trajtim sa më të larmishëm të kësaj teme disa nga nxënëset e këtyre klasave kishin vizituar edhe ambientet e një jetimore në Tiranë. Videot dhe fotot e bëra në ambientet e jetimores, prekën së tepërmi nxënësit e pranishëm.

Koordinatori i këtij projekti Z. Shefqet SHYTI në fjalimin e tij falenderues ndër të tjera shtoi  se, shkolla si Medreseja e Tiranës me objektiv kryesor dhembshurinë ndaj qënies njerëzore ndikojnë pozitivisht sado pak në uljen e dhimbjeve të shkaktuara nga shkaqe natyrore.

Në mbyllje të programit nxënëseve të këtyre klasave në shenjë simbolike iu dha një çertifikatë mirënjohjeje nga koordinatori i këtij projekti Z. Shefqet SHYTI.

 

Jemi dhe ne (1) Jemi dhe ne (2) Jemi dhe ne (3) Jemi dhe ne (4) Jemi dhe ne (5) Jemi dhe ne (6) Jemi dhe ne (7) Jemi dhe ne (8)  Jemi dhe ne (10) Jemi dhe ne (11)