Kampionati i Futbollit mes Klasave

Pas nje kohe te gjate ndeshjesh me ne fund sot me date 6 Mars ne shkollen tone u krye finalja e kampjonatit te futbollit mes klases 12-C dhe 12-B. Kupen e ketij kampjonati e fitoi klasa e 12-B. Kjo klase u shperblye nga ana e shkolles me nje darke ne restorant ku ishin pjestar edhe drejtori i shkolles, mesuesi kujdestar dhe mesuesit organizator te kampionatit.