Kampionati i futbollit në Medresenë e Tiranës

Në datë 18.02.2014 në Medresenë e Tiranës u luajt ndeshja e parë e futbollit për kampionatin e nisur. Në këtë kampionat do të marrin pjesë të gjitha klasat, nga klasa e shtatë në atë të dymbëdhjetë. Ku secila klasë do të ndeshet me klasën paralele. Ky kampionat u fillua dje me ndeshjen midis klasës së 7-a dhe 7-b. Në këtë ndeshje dominoi klasa e 7-a me rezultatin 7-2.

Shpresojmë dhe besojmë që ndeshjet në vijim do të përcjellin akoma më shumë emocion dhe spektakël.

Kampionati_i_futbollit_ne_Medresene_e_Tiranës (1) Kampionati_i_futbollit_ne_Medresene_e_Tiranës (4) Kampionati_i_futbollit_ne_Medresene_e_Tiranës (5) Kampionati_i_futbollit_ne_Medresene_e_Tiranës (6) Kampionati_i_futbollit_ne_Medresene_e_Tiranës (7) Kampionati_i_futbollit_ne_Medresene_e_Tiranës (8) Kampionati_i_futbollit_ne_Medresene_e_Tiranës (9) Kampionati_i_futbollit_ne_Medresene_e_Tiranës (10) Kampionati_i_futbollit_ne_Medresene_e_Tiranës (11) Kampionati_i_futbollit_ne_Medresene_e_Tiranës (12) Kampionati_i_futbollit_ne_Medresene_e_Tiranës (13) Kampionati_i_futbollit_ne_Medresene_e_Tiranës (14) Kampionati_i_futbollit_ne_Medresene_e_Tiranës (15)