Kampionati i Volejbollit Pranverë 2014

Medreseja e Korçës ka organizuar një kampionat volejbolli për shkollat e mesme dhe 9-vjeçare (djem dhe vajza).
Finalja dhe ceremonia e ndarjes së dhuratave u zhvillua në ambientet e pallatit të sportit ‘Skënderbeu’.
Ndeshjet finale dhe rezultatet përkatëse për shkollat e mesme:
Themistokli Germenji – Faik Konica 2-0 (Djem)
Themistokli Germenji – Medreseja e Korçës 2-0 (Vajza)

Ndërsa më parë shkollat ‘Sevasti Qiriazi’ (vajza) dhe ‘Naum Veqilharxhi’ (djem) ishin shpallur fitues për shkollat 9-vjeçare.

Medreseja e Korçës falenderon të gjithë mësuesit dhe nxënësit pjesëmarrës … Kampionati i Volejbollit Pranvere 2014 (2) Kampionati i Volejbollit Pranvere 2014 (3) Kampionati i Volejbollit Pranvere 2014 (4) Kampionati i Volejbollit Pranvere 2014 (5) Kampionati i Volejbollit Pranvere 2014 (6) Kampionati i Volejbollit Pranvere 2014 (7) Kampionati i Volejbollit Pranvere 2014 (9)