Kampusi i ri universitar

Më rastin e fillimit të punimeve për ndërtimin e kampusit të ri të Universitetit Hëna e Plotë Bedër, kemi nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojmë në ceremoninë e ingagurimit që do të zhvillohet në datën 26 prill, ditën e premte, ora 11:30, në Sauk, Tiranë — Sauk / Tirana’da