100 vjet Pavarësi

Nga Medreseja e Tiranes      

Vizite nga shoferat e fshaterave te Beratit

Sot me date 10.11.2012 Medreseja e Beratit mikpriti ne ambjentet…

Mbledhja e pare me prinderit (FOTOLAJM)

Nga Medreseja e Kavajes Medreseja e Kavajes beri vleresimin…
, ,

Panairi Shkencor në Medreseja e Kavajës

Diten e enjte me dat 01.11.2012 nxenesit e medreses se kavajes…
, ,

Urimet e Kurban Bajramit (FOTOLAJM)

Medreseja e Beratit Me Ardhjen e festes se Kurban Bajramit, si…

Medreseja e Beratit

Fondacioni SEMA është themeluar dhe ka filluar aktivitetin…
, ,

Rituali I Haxhit Në Mënyrë Praktike

Nga Medreseja e Tiranës Të mërkurën, dt.24.10.2012 në…
, ,

25.10.2012 - Namazi i Kurban Bajramit Korçe (FOTOLAJM)

Ne mengjesin e dites se sotme, u fal prane Xhamise se Re, Namazi…

Besimtarët myslimanë në të gjithë Shqipërinë festojnë Kurban Bajramin

Qindra mijëra besimtarë të Tiranës dhe mbarë Shqipërisë…