Familja

Roli i prindit në procesin e edukimit dhe arsimimit

nga Nuredin Nazarko Komuniteti i prindërve është një…

Si ta mësojmë fëmijën me namaz?

“Urdhërojini fëmijët tuaj me namaz kur të bëhen shtatë…

Edukimi fëmijëve, amanet hyjnor

Fëmijët janë pasuria dhe dhurata më e çmuar me të cilën…

Rëndësia e kujdesit të nënës në rritjen e fëmijës

Pothuajse të gjitha kafshët në tokë e fillojnë jetën e…

Stresi dhe depresioni zvogëlojnë trurin

Universiteti i “Yale” në Shtet e Bashkuara ka kryer një…

Si mund të bëhem nxënës i suksesshëm me pak studim?

Disa nxënës nuk arrijnë të kuptojnë arsyen e mosarritjes…

Si të trajtojmë xhelozinë mes fëmijëve

Xhelozia ndaj vëllait apo motrës së porsalindur është një…

Fiku, pema e parajsës

Përqindja e lartë e sheqernave natyrale në fiq do të sigurojë…

Nëse nuk mendoni veten, mendoni fëmijën!

Të gjithë e dimë dëmin që i shkakton shëndetit duhani i…

Sekreti i një lumturie bashkëshortore 40 vjeçare

Nga: Aisa Kokiçi Jeni të dashuruar pas bashkëshortes por…

Mungesa e hekurit ngadalëson trurin

Mungesa e hekurit ndikon negativisht në zhvillimin mendor dhe…

Shkaku i alergjisë, mungesa e mikroorganizmave të dobishme nëpër qytete

Alergjia, dhe rastet e astmës janë duke u shtuar me shpejtësi…