Foto Galeria

, , , ,

Bëj diçka dhe ti ” këtë jave viziton Qendrën Balashe

/
Tashme tradite ne shkollën tone këtë herë nxënësit e klubit…
, , , ,

Programi “Të jetësojmë vlerat e besimit”

/
Medreseja e Tiranës organizoi programin “Të jetësojmë vlerat…
, , , ,

Festimi i festave të 28 -29 Nëntorit në Medrese “ Liria ” Elbasan

/
Pragu i festave në fund të nëntorit e gjeti medresenë e Elbasanit…