Foto Galeria

, , , ,

Seminari trajnues për rregullat e qarkullimit rrugor

Në medresenë e Korcës u organizua seminar trajnimi me z. Alban…
, , , ,

Punë Laboratori në orën e Biologjisë në Medresenë e Elbasanit

Disa fragmente nga ora mësimore e lëndës së Biologjisë ku…
, , , ,

Projekti i Hedhjes së Vezëve në Medresenë e Beratit

Nxënësit e klasave të 10-ta dhe 11-ta, patën një javë kohë…
, , , ,

Seminar për të Ushqyerit e Shëndetshëm në Medresenë e Korçës

Medreseja e Korcës organizoi në date 26.10.2016 një seminar…