Foto Galeria

Dita Pi

/
Ashtu si dhe vete Pi qe perfaqson numrin 3,14….dhe ne po ne…

Javën e matematikës

/
  Edhe atje ku mbreterojne numrat,  nuk mungon madheshtia…

Feste e madhe ne Medresene e Tiranes

/
7 Marsi, çdo here troket dhe zgjon ne zemrat tona urimet, mirenjohjen,…

24.02.2012 - Ndarja e ndihmave ne qytezën "Lozhan"

/
Ndalesa e dytë e Fushatës së Ndihmës do të ishte Komuna…

Aktivitetet E Ditelindjes Se Profetit (s.a.v)

/
Ditën e premte më 17 shkurt në shkollën tonë u mbajt një…

Konkurs

/
Më 2 Shkurt 2012 me rastin e Ditëlindjes së Profetit Muhammed…

Aktivitetet E Ditelindjes Se Profetit (s.a.v)

/
Ne kuadrin e ditelindjes se profetit “Muhammed (s.a.v)” shkolla…

Java e teknologjise Medreseja e Cerrikut

/
Gjate programit u shfaqen per nxenesit e dhe video te ndryshme…

Dita e Kuran-I Kerimit

/
Ne medresene e Tiranes  si cdo vit me pare edhe kete vit u zhvillua…

Aktiviteti ne DAR bashkepunim me Ambasaden Britanike

/
  Ky aktivitet u zhvillua me date 03.02.2012, i organizuar…

Programe Me Rastin E Ditëlindjes Së Pejgamberit (S.A.S.)

/
Me rastin e Ditëlindjes së Pejgamberit (s.a.s.) Medresesja…