Foto Galeria

Java e teknologjise Medreseja e Cerrikut

Gjate programit u shfaqen per nxenesit e dhe video te ndryshme…

Dita e Kuran-I Kerimit

Ne medresene e Tiranes  si cdo vit me pare edhe kete vit u zhvillua…

Aktiviteti ne DAR bashkepunim me Ambasaden Britanike

  Ky aktivitet u zhvillua me date 03.02.2012, i organizuar…

Programe Me Rastin E Ditëlindjes Së Pejgamberit (S.A.S.)

Me rastin e Ditëlindjes së Pejgamberit (s.a.s.) Medresesja…