Galeria

,

OLIMPIADA SHKENCORE (FOTO LAJM)

Sot me datë 21 Prill 2012 ne shkollën tonë është zhvilluar…

Java e Biologjisë (FOTO LAJM)

Një prej javeve të lëndëve shkencore është edhe java e…

VIZITA E MEDRESESE SE TIRANES NE AMBASADEN AMERIKANE (FOTO LAJM)

Ne date 11 prill 2012, nje grup nxenesish bashke me drejtoret…

Java e Gjeografise

Data 19-23 Mars 2012 ishte java e historise, gjeografise dhe…

Seminar Trajnimi

Fondacioni "SEMA" ne bashkepunim me universitetin "BEDER" organizoi…

Dita Pi

Ashtu si dhe vete Pi qe perfaqson numrin 3,14….dhe ne po ne…

Kryeministri Sali Berisha dhe Kryetarja e parlamentit Jozefina Topalli vizitojne stadin tone ne panajirin e veres.

Festa e veres e cila si çdo vit organizohet ne qytetin e Elbasanit…

Javën e matematikës

  Edhe atje ku mbreterojne numrat,  nuk mungon madheshtia…

Feste e madhe ne Medresene e Tiranes

7 Marsi, çdo here troket dhe zgjon ne zemrat tona urimet, mirenjohjen,…

24.02.2012 - Ndarja e ndihmave ne qytezën "Lozhan"

Ndalesa e dytë e Fushatës së Ndihmës do të ishte Komuna…

Aktivitetet E Ditelindjes Se Profetit (s.a.v)

Ditën e premte më 17 shkurt në shkollën tonë u mbajt një…