Video Galeria

Programi Festiv 2014 Profeti Muhamed (Paqja qoftë mbi Të) "Krenaria e Njerëzimit"

https://www.youtube.com/watch?v=HnpbXVW36TY&list=UU99Y3Xhwkiz25N1EXHJkEUw Mijëra…

Program madhështor për Kuranin

Medreseja e Tiranës sot me datë 21 janar organizoi nje…
, , ,

Ceremonia e Dhenies se Titullit ‘Qytetar Nderi’

Keshilli Bashkiak i Bashkise Korçe ka nderuar me titullin ‘Qytetar…
, ,

Muaj'i I Ramazanit Dhe Agjërimi

Muaj'i I Ramazanit Dhe Agjërimi
, , ,

Ministacioni Metereologjik I Medresesë

Në ministacion kryhen 5 matje atmosferike të motit në çdo…
,

Wake Up, 4 Qershor 2013, Pjesa 1 - Top Channel Albania - Entertai

Wake Up, 4 Qershor 2013, Pjesa 1 - Top Channel Albania - Ent…
, ,

Kampusi i ri universitar

Më rastin e fillimit të punimeve për ndërtimin e kampusit…