,

Filozofia e medreseve në sistemin arsimor të Shqipërisë

/
Problemet e arsimit dhe të edukimit kanë preokupuar shumë…
,

KMSH vlerëson kontributin e Haxhi Vehbi Dibrës

/
Komuniteti Mysliman i Shqipërisë organizoi aktivitetin kulturor…
, ,

Olimpiada e Dytë e Matematikës për Klasat e 9-ta Në Medresenë e Kavajës

/
Medreseja e Kavajës ka filluar shpërndarjen e posterave nëpër…
,

Takim i Drejtorit të Medresesë me Kryetarin e Gjykatës së Rrethit Berat

/
Ditën e martë më datë 10.02.2015, Drejtori i Medresesë së…
, , ,

Kurs përgatitor për maturën!

/
Në kuadër të përgatitjeve për Maturën Shtetërore Fondacioni…

Ndahet nga jeta H. Hafiz Shaban Saliaj

/
Sot, më 30 tetor 2014, është ndarë nga jeta H. Hafiz Shaban…